Better a cruel truth than a comfortable delusion ...
Home Anime / e-Story Story Santai Tutorials All bout d Braces Relationship

Wednesday, January 10, 2018

Harapan March 2018

hye korang...

harini miss b nak cakap tentang harapan..

credit image

kenapa?
sebab sekarang ni miss b tengah berharap sangat something will happen by the end of march 2018 walaupun bayang-bayang harapan tu langsung macam tak wujud pun sekarang...
haihhhh... penat sangat hati ini...
nak give up? memang rasa macam nak give up.. tapi the heart still want what it want..
degil sungguh hati seorang miss b...

level berharap tu actually dah tinggal less than 40%...
so, korang mesti faham perasaan tu macam mana kan...
( maybe ada yang faham..)

inshaAllah bila perkara tu tercapai, miss b akan update...
kalau masih krik krik... miss b akan update jugak kat sini.. untuk jadi kenangan miss b jugak nanti... hahaha.. kecewa pun miss b jugak yang rasa.. so kita tunggu dan lihat...

haaa, lagi satu... ada orang pesan ni...

Katanya cara doa plg makbul adalah, bacalah yaasin sebelum subuh atau slps subuh. Senaraikan hajat apa yg kita nak. So part ayat "kun fayakun" berhenti skjp dan baca hajat kita tu. Sambung dgn selawat atas nabi dan teruskan bacaan yaasin mcm biasa...

inshaAllah yang terbaik kan muncul jua nanti...



Tuesday, January 2, 2018

HELLO 2018

hai readers sekalian...

so, apa azam tahun baru korang?

azam miss b ada banyak sebenarnyaa..
here we go...
  1. nak beli sebuah rumah untuk keluarga ( yang ni dah otw sekarang tengah tunggu pihak lawyer) 
  2. nak renovate rumah lama 
  3. nak belikan laptop untuk adik ( korang ada cadangan tak laptop apa yang ram 4gb ke atas dan tak cepat hang? sesuai untuk kerja editing, guna adobe etc ni..?? if ada, please drop a comment.. i will appreciate it so much... thanks... ) 
  4. nak tukar hp baru.. (new iphone or huawei p10 plus) hehehe 
    iphone 7
     atau 
    huawei p10 plus
  5. nak jodoh sampai kahwin.. dah penat dah bermain dengan hati.. (korang tolong doakan jodoh yang terbaik untuk  miss b boleh? thanks a lot tauu)
  6. no more berhadapan dengan manusia yang dengki akan kelebihan orang lain.. cukup-cukup lah tu.. tak semua yang kita nak akan jadi milik kita.. stop paksa.. banyakkan berdoa padaNya..inshaAllah ada jalannya... ( pesanan untuk diri sendiri jugak ni) 
  7. nak simpan duit.. takmau dah kering di hujung bulan... hahahahahaha

last but not least....
saya doakan apa sahaja cita-cita korang dapt dilaksanakan, tertunai pada tahun ini.. Semoga semua urusan anda dipermudahkanNya.. aminn

Friday, December 22, 2017

HIM


I can see that smile sincerely just for me..
She is the only girl who captures my heart..
But that was before..

5 years before..
She is sweet, loving, generous, kind-hearted person..
She smile a lot..
She laugh a lot..
She loves me..

But everything changed.. to be precise, my heart changed..
the spark was gone..
why?

She became someone that i am scared of..
She really obsess with me..
She always control me.. My life...
She make a stupid move just to let me know that i am not suppose to leave her..
She hurts herself..
She does not take her meals..

She asks me to stay,
to keep loving her..
but i cant...

My heart is not for you anymore..

i am sorry

p/s : sorry my english is bad :(

Do you want to know about her?
HER
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...