Better a cruel truth than a comfortable delusion ...
Home Anime / e-Story Story Santai Tutorials All bout d Braces Relationship

Sunday, December 6, 2015

Kenapa kredit celcom asyik kena potong?

masalah kredit celcom asyik kena potong
-------------

hi, korang...

pernah tak korang topup kredit korang, lepas tu bila nak guna
" maaf baki kredit anda tidak mencukupi. Sila tambah nilai bla bla blaaaa~ "

what the fish?

saya punya la confident gila kredit tu maintain ada sebab tak pernah guna lagi after topup tu..then, tiba2 hilang camtu jer...

sakit nya hati... kena rompak tanpa disedari... T_T

btw, saya pengguna Celcom prepaid.. Yeah, dah lama dah guna celcom.. tu yang sayang gila kot dengan celcom ni tapi kalau duk asyik telan kredit, bankrap laaa gua camni..

"memang aku topup untuk ko telan kredit aku kan celcom"

tadi bila call celcom careline 1111... boleh pulak orang tu kata, maaf sistem tengah "down"..saya tak boleh cek ape mende tah orang tu kata... and she ask me untuk hubungi pada keesokkan hari...  well..well..well...

tak tau nak percaya ke tak...

memang saya perasan ada no 5 angka hantar mesej blaaa..blaa..blaaa.. tapi bila saya STOP kan mesej tu, no 5 angka yang lain pulak muncul... what? penat la camni....

ada sesiapa yg mengalami masalah yang sama? macamna korang settle kan eyh? pliss share.. tak sanggup dah sakit hati camni....

>_<

1 comment:

Shazana Mhd Sobri said...

sy xpernah langsung if there is a dduction or not kt dlm bill.. hehehe.. huhu.. tp ada je trm message mcm tu.. alamak, nk kena check dh lepas ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...