Better a cruel truth than a comfortable delusion ...
Home Anime / e-Story Story Santai Tutorials All bout d Braces Relationship

Sunday, March 13, 2016

Penyelesaian kepada masalah Kredit celcom asyik kena potong?

Penyelesaian kepada masalah Kredit celcom asyik kena potong?

hyeee.....

ingat tak lagi entry saya tentang kredit celcom asyik kena potong?

Sorry lambat update...masalah tu dah settle tau...
i thought i kena beli number baru dah, tapi Alhamdulillah nombor lama ni masih boleh diselamatkan....

How???

i dont remember when, but i did called CELCOM ( dial 1111)

saya beritahu dia masalah yang saya hadapi, and then dia tolong checkkan untuk saya if saya ada subscribe apa-apa...after done checking, memang saya terkejut sebab banyak sangat nombor 5 angka yang potong kredit saya tanpa my permissions....

kalau celcom suruh tunggu masa dia nak checking kan status korang tu,
korang kena banyak bersabar tau sebab memang lama proses tu.....SANGAT LAMA....
i mean it...

and then,
Celcom list all the numbers and asks me to stop them by sending message to each one of them...
dan kalau tak silap saya, ada lebih kurang 10 number 5 angka...

double WOW...!

yeahhh...memang banyak....

finally....
after all the messaging done,
masalah saya tu settle....

kini, tiada masalah kehilangan kredit lagi.... hehe

4 comments:

Maria Firdz said...

Alhamdulillah...

PeRdU cINta said...

Syukur..,

Nurul Shahira said...

Banyak juga tu. Sampai 10 nombor. Biasanya nombor-nombor tu third party company yg sesuka hati deduct kredit kita without permission. Memang grrrrr je rasa! Luckily the problem solved =)

Nabila Syifa said...

Xpakai celcom.dulu pnah pakai.tp dah kena porong. Huhu sbb lama xguna nombor tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...